-->

Niels Destadsbader houdt z'n hart stevig vast: "Mama wordt zot als ze dit hoort"

Niels Destadsbader houdt z'n hart stevig vast:
Vrijdag 21 Oktober 2022 - 13:00   I   Foto: VRT   I   door Redactie

Gisterenavond schitterden Niels Destadsbader en Dieter Coppens voor het eerst in het gloednieuwe Eén-programma ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’. Daarvoor gaan de twee presentatoren poedelnaakt op het podium voor een immens publiek. En dat blijk toch een heuse opdracht.

Niels Destadsbader en Dieter Coppens gaan volledig uit de kleren en dat doen ze niet alleen. Rik Verheye, Bart Peeters, Warre Borgmans, Guga Baúl, Malik Mohammed en Joris Brys doen het hen na. Dat doen ze om kankers bij mannen meer bespreekbaar te maken en het taboe errond te doorbreken. Dieter had toch wat klamme handjes, maar ook Niels mocht eraan geloven.

Op een podium staan voor zo’n publiek, daar heeft Niels normaal gezien geen enkel probleem mee. Maar dít is een ander paar mouwen. Deze keer moet hij zich letterlijk bloot geven. De zenuwen spelen hem parten, en dat heeft alles met de reacties van zijn eigen familie te maken. "Mijn moeder gaat helemaal zot worden", vreest de zanger.

Maar liefst 2000 man zal Niels poedelnaakt op de planken van het Kursaal in Oostende zien staan. “Als ik haar dat straks vertel, zal het kot te klein zijn”, vermoedt hij. “Je bent gek zeker? Hij denkt weer dat hij het is, is dat nu nodig?”, klinkt Niels in zijn mooiste imitatie van zijn moeder. Hopelijk voor de zanger reageert ze iets beter dan dit.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Eén (@eenbe)

TAGS  I  Niels Destadsbader  I  Dieter Coppens