-->

Niels Destadsbader heeft droevig nieuws te melden: "Mijn hart breekt"

Niels Destadsbader heeft droevig nieuws te melden:
Zaterdag 22 Oktober 2022 - 09:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Niels Destadsbader zagen we deze week met Dieter Coppens schitteren in ‘Kom op tegen Kanker, alles in de strijd’. Ook zijn muziek blijft een groot succes. Zo blijft de zanger een van de populairste gezichten van Vlaanderen. Nu moet hij zijn fans helaas teleurstellen.

Wat een fantastisch weekend moest worden, draaide voor Niels op een sisser uit. Gisteren trad hij op in Brugge, maar langer dan 20 minuten hield hij het op het podium niet vol. Hij kampte namelijk met serieuze stemproblemen. “Mijn bandje en ik waren er helemaal klaar voor om er een dikke lap op te geven. Maar 2 uur voor de show werd ik plots heel ziek en nog een uur later was mijn stem weg”, laat Niels weten op Instagram.

Toch besloot hij zijn fans op een show te trakteren. “Ik wilde het publiek niet in de steek laten en hen de show geven die ze verdienen. Maar dat ging helaas niet”, klinkt het. Hij moest de hele boel stilleggen. Niels is enorm aangedaan en beslist het meteen goed te maken. Hij belooft zijn teleurgestelde fans een nieuwe show, volledig op zijn kosten. “Eentje waarin ze de kwaliteit krijgen die ze verdienen”, besluit hij.

Normaal zou Niels ook vanavond weer een spetterend optreden moeten geven, maar ook die show moest hij noodgedwongen annuleren. Ook de fans die op dit concert van de partij zouden zijn, krijgen binnenkort een nieuwe datum. “Ons hart breekt dat we dit besluit moeten nemen, want dit is geen fijne beslissing. Maar wel de enige juiste”, aldus de zanger.

Bron: Instagram Stories

TAGS  I  Niels Destadsbader