-->

Sandrine André kan al meer verklappen over Lars' terugkeer in 'Familie'

Sandrine André kan al meer verklappen over Lars' terugkeer in 'Familie'
Woensdag 26 Oktober 2022 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Veronique en Lars zijn voor elkaar gemaakt. Tenminste, dat denkt de kijker. Maar Veronique is in zwijm gevallen voor Koen. Keert ze ooit nog terug naar haar grote liefde? Sandrine André, die Veronique speelt in ‘Familie’, licht al een tipje van de sluier op.

Lars is al een tijdje niet te zien in 'Familie’, maar maakt binnenkort wel zijn comeback. En één vraag brandt op iedereens lippen: wat zal er gebeuren eens hij terug is? Zijn grote liefde Veronique heeft hem namelijk gedumpt voor zijn halfbroer Koen. En zij vertrouwt Lars voor geen haar meer nadat hij gespot werd op seksfeestjes met minderjarigen.

“En dat wantrouwen zal nog lang blijven hangen. Ook wanneer hij binnenkort weer opdaagt”, voorspelt Sandrine André in Het Laatste Nieuws. Lars en Veronique gaan dus nog een moeilijke periode tegemoet. "Dat zal binnenkort blijken”, verklapt de actrice.

Maar het wordt lang niet allemaal kommer en kwel. Daar hebben Sandrine André en Kürt Rogiers (Lars) zélf voor gezorgd. Zij gingen aankloppen bij de scenaristen met de vraag om ook nog wat feelgood in hun verhaallijn te steken. "Het zal nog even duren, maar de kijker zal merken dat ze naar ons hebben geluisterd”, lacht ze geheimzinnig.

TAGS  I  Familie  I  Sandrine André  I  Kürt Rogiers