-->

Amy Sonck laat Instagram bijna crashen met sexy kiekje in een heel strak kleedje

Amy Sonck laat Instagram bijna crashen met sexy kiekje in een heel strak kleedje
Vrijdag 28 Oktober 2022 - 22:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Amy Sonck trakteert haar volgers opnieuw op een uitdagend plaatje. Ze laat namelijk weinig aan de verbeelding over in een strakke jurk.

Ook Amy Sonck was uitgenodigd voor de première van de langverwachte film ‘Zillion’. De bloedmooie dochter van ex-Rode Duivel Wesley Sonck doet het erg goed op sociale media en wordt ondertussen beschouwd als een zeer invloedrijke influencer. Daarom mocht ook zij op de rode loper verschijnen in de Kinepolis te Antwerpen.

Daar deelt Amy nu ook een foto van op haar Instagramverhaal en daar valt meteen iets aan op. De blondine trok namelijk weer een bijzondere outfit aan. Zo krijgen we ze te zien in een donkerblauwe jurk, maar die zit wel heel erg strak rond haar lichaam. Het kleedje accentueert zo al haar rondingen en daar zijn haar volgers fan van.

Amy laat daarnaast ook nog weten wat ze van de première vond. Net zoals de rest van bekend Vlaanderen is ze zeer positief over de film, want volgens haar is het een echte must see. Vervolgens deelt ze ook nog enkele sfeerbeelden van het evenement en het lijkt alsof ze het erg naar haar zin heeft gehad. 

TAGS  I  Amy Sonck  I  Zillion