-->

Iedereen deelt dezelfde mening over nieuwe foto van Eddy en Christa Planckaert

Iedereen deelt dezelfde mening over nieuwe foto van Eddy en Christa Planckaert
Zondag 30 Oktober 2022 - 10:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Eddy Planckaert heeft een nooit eerder geziene foto geplaatst op sociale media. Zijn volgers laten meteen weten wat ze van dat plaatje denken.

Vanaf deze zondag kunnen we weer de avonturen van de familie rond Eddy Planckaert volgen in een nieuw seizoen van ‘Château Planckaert’. Eddy en zijn vrouw Christa zijn ondertussen al bijna 50 jaar samen, maar de liefde tussen hen is nog steeds heel groot. Samen hebben ze ook 3 kinderen, namelijk Francesco, Stephanie en Junior.

Eddy is nog altijd fier op zijn vrouw en daarom deelt hij nu een bijzonder plaatje op zijn Instagrampagina. Hij plaatst een selfie samen met Christa, terwijl ze aan het genieten zijn van een drankje. Bovendien heeft hij ook nog een lieve boodschap voor haar. “Als wij maar samen zijn, altijd feest”, aldus Eddy.

Zijn volgers laten in de reacties weten dat ze de twee nog steeds heel leuk vinden samen. “Toppers”, “Ik word daar zo blij van”, “Schoon koppel”, “Gewoon zalig”, “Mooi koppel, mooie familie. Belangrijkste in het leven”, “Heerlijk”, “Geniet ervan samen” en “Jullie zien er goed uit”, reageren ze onder meer.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door eddy planckaert (@planckaerteddy)

TAGS  I  Eddy Planckaert  I  Christa Planckaert