-->

Zo gaat het zes maanden later tussen Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd'

Zo gaat het zes maanden later tussen Brecht en Dziubi uit 'Blind Getrouwd'
Woensdag 9 November 2022 - 10:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Het eerste geslaagde koppel uit ‘Blind Getrouwd’ is een feit: Brecht en Dziubi. Al kwam dat niet als een grote verrassing. Al sinds dag één zat het snor tussen de twee mannen. Maar waar staan ze zes maanden na het avontuur van hun leven?

In tegenstelling tot Lien en Joren kozen Brecht en Dziubi maandagavond wel volmondig voor elkaar. Voor hun emotionele liefdesverklaringen tijdens het keuzemoment had je maar beter een zakdoek bij de hand. “Voor het eerst bracht Dziubi z'n gevoelens zo mooi onder woorden”, vertelt Brecht in Het Laatste Nieuws. “Dat heeft me diep geraakt. Het voelde alsof we elkaar écht het jawoord gaven deze keer.”

Voor ons kwam het beslissende jawoord pas maandag, voor Brecht en Dziubi gebeurde dat zes maanden geleden al. Maar een halfjaar later zijn de tortelduifjes nog steeds gelukkig samen. “We leven van dag tot dag, maar uiteraard spreken we intussen al over een echte relatie”, kan Brecht al verklappen.

“We staan al een stuk verder dan toen”, vult Dziubi zijn wederhelft aan. “Maar er zijn nog zaken die we wat 'geparkeerd' hebben. Samenwonen bijvoorbeeld, dat is nog niet aan de orde”, geeft hij toe. De twee mannen doen het dus nog rustig aan, maar gaan er in ieder geval voor de volle honderd procent voor. Een meer dan geslaagd experiment.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Brecht  I  Dziubi