-->

Lien uit 'Blind Getrouwd' legt pijnlijke waarheid bloot over huwelijk met Joren

Lien uit 'Blind Getrouwd' legt pijnlijke waarheid bloot over huwelijk met Joren
Woensdag 9 November 2022 - 16:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Lien en Joren zijn het eerste ‘Blind Getrouwd’-koppel dat elk hun eigen weg op gaat. Zij gaan voortaan gescheiden door het leven, exact zoals de trouwe kijker het had voorspeld. Die zijn dan ook niet bepaald mals voor Lien.

Lien moest gedurende het hele ‘Blind Getrouwd’-verhaal heel wat kritiek verdragen. De kijkers kunnen haar houding maar niet begrijpen en vinden dat ze haar best niet heeft gedaan. “Achteraf bekeken heb ik me waarschijnlijk inderdaad niet genoeg opengesteld, maar ik blokkeerde echt”, vertelt Lien nu in Het Laatste Nieuws. “Dat heb ik op mezelf uitgewerkt, maar ook op Joren.”

Maar Lien weet ook hoe dat komt. Ze wilde het experiment koste wat het kost doen slagen. Ze legde zichzelf dan ook zoveel druk op dat ze helemaal blokkeerde. “Ik zat niet goed in mijn vel, voelde me ongelukkig en kampte met stress”, biecht ze op. “Na een tijd had ik zelfs een maagontsteking”, klinkt het.

Dat ze op sociale media zo door het slijk werd gehaald, verbeterde de situatie niet. “Dat heb ik echt onderschat. Ik heb geprobeerd zo weinig mogelijk reacties te lezen, maar ik geef toe dat ik best wat tranen heb gelaten”, geeft Lien openhartig toe. Gelukkig stak haar omgeving haar een hart onder de riem. Ook experte Sarah hielp haar daarmee om te gaan.

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Joren  I  Lien