-->

Elke Vanelderen laat op pijnlijke manier weten dat ze klaar is met Regi

Elke Vanelderen laat op pijnlijke manier weten dat ze klaar is met Regi
Zaterdag 12 November 2022 - 09:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Zo’n twee jaar geleden kwam het schokkende nieuws dat Elke Vanelderen en Regi Penxten na achttien jaar een punt hebben gezet achter hun relatie. De twee waren negen jaar getrouwd en hebben twee schatten van dochters samen.

Twee jaar later heeft Regi de liefde nog niet opnieuw gevonden. Zijn drukke agenda laat daten niet toe, iets wat ook zijn relatie met Elke parten heeft gespeeld. Zij daarentegen heeft sinds kort wel weer vlinders in haar buik. Dat kondigt ze zelf aan op Instagram. “Van mij”, schrijft Elke bij een schattige foto met haar nieuwe vlam.

Elke is onlangs afgestudeerd als volwaardige wijnbouwer. Aan haar studies heeft ze niet alleen een diploma, maar ook een grote liefde overgehouden. Op de schoolbanken leerde ze Tom kennen en van het een kwam het ander. Op de wijngaard is de vonk tussen de twee uiteindelijk overgeslagen.

Tom is een heel ander type dan Regi. “Ik heb beslist om niet voor hetzelfde te gaan. Niet meer voor hetgeen waar het ooit is fout gelopen”, besluit Elke in Het Laatste Nieuws. Wel kunnen de twee mannen het volgens haar goed met elkaar vinden. Ook de kinderen hebben alleen maar lof voor hun nieuwe pluspapa. “Tom is ook superlief voor hun kindjes. Die twee lijken écht gelukkig samen”, vertellen mensen uit hun dichte kring.

TAGS  I  Regi Penxten  I  Elke Vanelderen