-->

'Familie'-kijkers voelen de bui al hangen: "Zij mogen écht niet uit elkaar"

'Familie'-kijkers voelen de bui al hangen:
Dinsdag 29 November 2022 - 20:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

‘Familie’-kijkers mochten de laatste tijd weer heel wat nieuwe gezichten in hun huiskamers verwelkomen. Gisteren dook Yoko, de verloren dochter van Vanessa, op, vorige week Quintens vermeende nonkel Raymond én professor Joost De Ridder.

Vooral die laatste doet nu heel wat stof opwaaien bij de trouwe ‘Familie’-kijkers. Joost De Ridder is dokter in de forensische psychiatrie en gaf een gastcollege aan Louise (Charlotte Sieben). Als haar grootste idool wist hij meteen een grote indruk op haar na te laten. Er hing ook meteen een duidelijk spanning tussen hen in de lucht.

“Raven zal mogen opletten, want die professor zit achter Louise en zij loopt zot van hem”, merkt een fan op op Facebook. “Ik denk dat ze nog verliefd wordt op de professor”, “Dat zie ik jammer genoeg ook gebeuren”, “Louise is een beetje naïef, ik hoop dat ze oplet” en “Er is duidelijk een vonkje overgeslagen tussen die twee”, reageren de kijkers. “Ik denk dat Louise gebrainwasht wordt door haar professor, net zoals Koen doet bij Veronique”, klinkt het zelfs.

Volgens sommige kijkers zit de vork anders in de steel: “Ik dacht eerder andersom, dat de professor Louise zal stalken.” Eén ding is duidelijk: zijn komst maakt heel wat emoties los bij de kijker. Fans voorspellen niet veel goeds voor tortelduifjes Raven en Louise. “Raven mag haar niet alleen laten bij de professor”, “Louise moet bij Raven blijven”, “Louise en Raven zijn een mooi koppeltje. Die man is veel te oud voor haar” en “Raven is perfect voor haar”, vinden de fans overduidelijk.

TAGS  I  Familie  I  Charlotte Sieben  I  Aaron Blommaert