-->

Emi Pellarin uit 'Boer zkt Vrouw' showt borsten in gewaagde fotoshoot: "Vlam"

Emi Pellarin uit 'Boer zkt Vrouw' showt borsten in gewaagde fotoshoot:
Vrijdag 13 Januari 2023 - 17:00   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Enkele maanden geleden kwam boer Kim Emi Pellarin, de liefde van zijn leven, tegen in ‘Boer zkt Vrouw’. Op Instagram laat zij haar vriend en volgers nu met hun mond vol tanden achter met een pikant kiekje.

Uit een serieus aantal vrouwen koos aardappelboer Kim Biets Ginny eerst als de gelukkige. Maar al snel wilde hij op die beslissing terugkomen. Hij besefte dat niet Ginny, maar Emi de ware voor hem was. En dat lijkt te kloppen. Enkele maanden later zijn Kim en Emi gelukkiger dan ooit.

Op Instagram laat Emi haar wederhelft nogmaals zien waarvoor hij gekozen heeft. De ‘Boer zkt Vrouw’-kandidate laat maar weinig aan de verbeelding over. In een doorzichtig kanten topje zet ze haar volle boezem duidelijk in de kijker. “Hi”, schrijft Emi ondeugend onder het plaatje.

“Waaauw”, “Damn”, “Heel knap”, “Supermooi”, “Vlam!” en “Wat een schoonheid”, reageren haar volgers duidelijk onder de indruk. Ook Amber Diddens, die in hetzelfde seizoen als Emi de liefde van haar leven vond in van boer William, toont met enkele emoji’s dat ze duidelijk van haar sokken geblazen is. “Lieverd”, reageert Emi op haar beurt.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Emi Pellarin (@emipellarin)

TAGS  I  Boer zkt Vrouw  I  Emi Pellarin  I  Kim Biets  I  Amber Diddens