-->

Linde Merckpoel deelt bijzonder nieuws over zwangerschap: "Go go go!"

Linde Merckpoel deelt bijzonder nieuws over zwangerschap:
Donderdag 12 Januari 2023 - 19:30   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Linde Merckpoel, die zwanger is van haar tweede kindje, staat op ontploffen. De voormalige radiopresentatrice is uitgerekend voor januari en telt de dagen af tot ze kleine spruit in haar armen mag sluiten. Want helaas heeft ze geen gemakkelijke zwangerschap achter de rug.

“Ik vind het superheftig”, gaf Linde eerder al openlijk toe in Het Laatste Nieuws. Zowel fysiek als mentaal viel de zwangerschap haar erg zwaar, zwaarder dan de eerste keer. “Ik vind het ellendig om te voelen dat mijn lichaam niet marcheert zoals ik zou willen. Ik zal oprecht blij zijn als het voorbij is”, wilde ze erover kwijt. “Ik tel af naar januari.”

Op Instagram geeft de radiomaakster nu aan dat het voor elk moment is. En gezien de lastige zwangerschap, neemt ze meteen een ingrijpend besluit. Kijk maar eens goed naar haar T-shirt. “Ja, ik wil een epidurale”, staat daar in koeien van letters op te lezen.

“Zalig”, “Fantastische T-shirt” en “Helemaal geweldig”, denken Lindes volgers erover. Zij staan duidelijk als een blok achter haar. “Groot gelijk”, “Heerlijk, ga voor die prik en succes”, “Voor die epidurale gaan! No stress”, “Ieder zijn ding, je moet doen waar je je goed bij voelt”, “Veel succes met je bevalling, Linde”, “GO GO GO!” en “Je gaat dat goed doen”, moedigen ze de presentatrice aan.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Linde Merckpoel (@lindemerckpoel)

TAGS  I  Linde Merckpoel