-->

Kat Kerkhofs doet harten smelten met foto's van pasgeboren baby van haar zus Lyn

Kat Kerkhofs doet harten smelten met foto's van pasgeboren baby van haar zus Lyn
Dinsdag 24 Januari 2023 - 15:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Intussen bevindt Kat Kerkhofs zich weer samen met haar wederhelft Dries Mertens en hun zoontje Ciro Romeo in het Turkse Istanboel. Maar afgelopen weekend was de presentatrice bij ons op bezoek. Meer bepaald bij haar zus Lyn Kerkhofs en haar pasgeboren kindje.

De familie Kerkhofs mocht 2022 in ieder geval afsluiten met fantastisch nieuws. Nadat Lyn in maart tante werd van de kleine Ciro Romeo, werd ze enkele maanden later zelf trotse mama. En Kat Kerkhofs trotse meter. Op 18 december is Lyn bevallen van haar eerste kindje, Billie.

Op haar Instagramverhaal deelt Kat nu enkele schattige kiekjes met haar metekindje waarmee ze haar volgers in een mum van tijd in zwijm doet vallen. “Ik ben meter van de schattigste Billie”, schrijft het tv-gezicht bij een foto waarop ze de kleine spruit stevig in haar armen houdt. “Nu al mijn lievelingsvriendin”, besluit ze bij het volgende plaatje, waarop het de beurt van actrice Charlotte Timmers was om de kleine Billie vast te houden. Iedereen is duidelijk grote fan!

Bron: Instagram Stories

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Lyn Kerkhofs (@lynkje)

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens  I  Lyn Kerkhofs  I  Charlotte Timmers