Comeback van originele K3 in de maak? Kathleen verklapt verrassend antwoord Vlaamse celebs
Vlaamse celebs

Comeback van originele K3 in de maak? Kathleen verklapt verrassend antwoord

Comeback van originele K3 in de maak? Kathleen verklapt verrassend antwoord

Binnenkort keert ‘De 3 Biggetjes’ terug. Hanne, Marthe en Julia zouden de nostalgische en razend populaire musical van Karen, Kristel en Kathleen hernemen. Maar staan de originele K3’tjes binnenkort nog eens samen op het podium? Kathleen Aerts vertelt meer.

In februari keert Hanne Verbruggen terug en is K3 eindelijk weer voltallig. Met Hanne, Marthe en Julia zitten we intussen al aan de vierde opstelling van K3. Maar de fans van het eerste uur blijven eeuwig trouw aan de eerste, waar het allemaal mee begon. Ze hopen dan ook vurig dat Karen, Kristel en Kathleen samen nog eens het podium betreden.

Intussen gaat op TikTok een filmpje viraal van een interview van Kathleen bij Qmusic. Daarin zei de blondine dat ze een reünie met K3 eigenlijk wel zou zien zitten. “Oh, dat wist ik zelfs niet”, lacht het ex-K3’tje in HLN Showbits. Maar ze blijft bij haar standpunt. “Tuurlijk”, klinkt het vastberaden. “Als die vraag wordt gesteld, hebben we met ons drie altijd gezegd: ‘Ooit gaan we dat wel eens doen’”, besluit Kathleen.

“Misschien best voor we 80 zijn, anders worden die dansjes wat moeilijk”, grapt het ex-K3’tje. Mogen we na 14 jaar een comeback van Karen, Kristel en Kathleen verwachten? “Ik hoop dat er mensen komen kijken dan”, denkt Kathleen er nog over. Als je aan één iets niet moet twijfelen, is het dat wel.

Populair

Laatste nieuws