-->

"Mezdi en Daniella waren helemaal geen koppel in 'Temptation Island'"

Donderdag 27 December 2018 - 16:04   I   Foto: RTL   I   door Redactie

Mezdi en Danielle namen aan het laatste seizoen van 'Temptation Island' deel als koppel. Een ex-liefje van Mezdi beweert nu dat de twee op het moment van de opnames helemaal geen koppel waren.

Mezdi en Daniëlla konden de verleiding op het eiland niet helemaal weerstaan, zeker Mezdi niet. Ze gingen nadien uit elkaar. Intussen is Mezdi te zien in 'Ex on the Beach: Double Dutch’. De 19-jarige Lena neemt ook deel aan het programma op MTV. Zij is naar eigen zeggen een ex van Mezdi, al ontkent hij dat. “Ik heb haar eens in de auto ‘bestudeerd’, maar dat was het”, klonk het eerder in TV-Familie.

“Nou, dit klopt niet helemaal", reageert Lena in TV-Familie. "Ik dacht dat we alleen elkaar zagen en verder niemand anders, we waren serieus met elkaar. Althans, dat dácht ik… We waren nog niet heel lang samen toen hij wegging, om mee te doen aan ‘Temptation Island’. Maar dat heeft hij toen natuurlijk niet tegen mij gezeg."

Geen koppel

“Ik vind het naar om dit nu te vertellen, maar Mezdi en Danielle hadden helemaal geen relatie toen ze deelnamen aan ‘Temptation Island’", gaat Lena verder. "Twee jaar geleden, toen ze zich oorspronkelijk hadden ingeschreven, waren ze wél een koppel. Maar toen werden ze niet geselecteerd. Daarna zijn ze uit elkaar gegaan. En toen ze dan bericht kregen dat ze wél mochten meedoen aan het volgende seizoen, zijn ze gewoon gegaan. Zogezegd als koppel, dus."

Foto: MTV

TAGS  I  Temptation Island  I  showbizz