-->

Meghan Markle maakt het heel bont, Queen grijpt kordaat in

Meghan Markle maakt het heel bont, Queen grijpt kordaat in
Zaterdag 4 Mei 2019 - 12:00   I   Foto: Photonews   I  Bron: Het Nieuwsblad  I   door Redactie

Meghan Markle is op het matje geroepen door Queen Elizabeth II. Dat laat een bron dicht bij het Britse Koningshuis weten. Een ontevreden Meghan was beginnen te schelden tegen de werknemers van Windsor Castle.

Er werden eieren geserveerd tijdens een etentje op Windsor Castle. Daar waren verschillende vrienden van Meghan aanwezig. Veel acteurs uit Hollywood volgen een dieet waarbij eieren niet welkom zijn.

"Meghan werd heel kwaad, toen ze dacht dat ze eieren proefde in één van de gerechten. De obers verzekerden haar dat het niet zo was, maar daar nam ze geen genoeg mee. ‘Nee’, riep ze. ‘Ik kan het proeven. Hier zit vast en zeker ei in.’ En toen begon ze te schelden”, schrijft royaltiewatcher Katie Nicholl.

Dat pikte de Queen niet.  “Door het geroep kwam de Queen binnengewandeld, want Windsor Castle is tenslotte haar thuis. Ze ging naar Meghan en vroeg haar om even apart met haar te kunnen spreken. Ze was kalm, maar kordaat. ‘Meghan, zo spreken we niet tot mensen in onze familie’, zei ze. Een korte maar duidelijke preek."

TAGS  I  Meghan Markle  I  Queen Elizabeth II  I  n365  I  showbizz