-->

Eva Daeleman zwaar onder vuur: "Ik voel me bedreigd"

Eva Daeleman zwaar onder vuur:
Woensdag 5 Juni 2019 - 08:23   I   Foto: Photonews   I  Bron: Het Laatste Nieuws  I   door Redactie

Eva Daeleman had op de sociale media geklaagd over nachtlawaai in Oostende. Dat bericht ging viraal en zorgt voor heel veel reacties.

“Wonen aan zee? Da’s de max! Zeker op dagen als vandaag”, verwees ze naar de afgelopen zonnige dagen,. “Maar er is wel nog heel wat werk wat het nachtlawaai in de stad betreft. Doet pijn aan ons hart en onze slaap… Hopelijk beterschap op komst", schreef Daeleman.

De punkgroep BRLRS maakte meteen een evenement aan als tegenreactie. ‘Fanfare tegen nachtlawaai met Eva Daeleman’ klonk het. “We gaan voor alle duidelijkheid niet écht een fanfare organiseren”, verduidelijkt bandlid Oli Verniers. “Het is een ‘kluchtje’ als tegenreactie op de post. Ik woonde zelf in de uitgaansbuurt en dan wéét je waar je je aan mag verwachten."

Omdat Daeleman zoveel reactie kreeg, postte ze opnieuw iets:  “Ik ben pro plezier, feest en het leven vieren”, typt de mediapersoonlijkheid. “Ik vind het spijtig dat mensen zo dreigend reageren, want ik stuur op geen enkele manier aan op het sluiten van de horeca of het stoppen van feestgedruis - integendeel. Het is belangrijk dat rust en bruis naast elkaar kunnen staan. Wanneer nachtrust regelmatig door te luide elektronisch versterkte muziek - 40 decibel naast ons bed - om 3 uur ’s nachts uren wordt onderbroken, dan is de balans tussen respect en plezier helaas ver zoek. Ik voel me nu bedreigd en onveilig."

TAGS  I  Eva Daeleman  I  n365  I  showbizz