Vreselijk nieuws voor mama van overleden Yasmine Buitenland
Buitenland

Vreselijk nieuws voor mama van overleden Yasmine

Vreselijk nieuws voor mama van overleden Yasmine

Anita Claes, de moeder van Yasmine, heeft het helemaal niet gemakkelijk. Niet alleen verloor ze twee dochters (Yasmine en Anja) door zelfmoord. Ze mag ook haar kleinkind niet zien.

Yasmine had een dochtertje met haar toenmalige partner Marianne Dupon (bekend van 'De Mol'). Anita mag het kind echter niet meer zien. "Ik heb één keer gevraagd of Ella-Louise, onze kleindochter, naar een feestje bij ons in de familie mocht komen, maar dat kon niet. Ik vroeg: ‘Waarom niet?’ ‘Wij gaan weg’, was Mariannes antwoord”, vertelt Anita in Dag Allemaal.

“Ik vroeg: ‘Hoelang ga je weg?’ Waarop Marianne zei: ‘Dat weet ik niet.’ En ik: ‘En naar waar ga je?’ ‘Dat weet ik ook nog niet’, zei ze. Toen werd het voor mij allemaal duidelijk. Welja, eigenlijk had mijn frank al moeten vallen op de begrafenis. Marianne had voor haar familie voor veertig man besteld op de koffietafel, en er is níemand gekomen. Na dat afwijzende telefoontje van Marianne heb ik tegen mezelf gezegd: ‘Voilà, hier is de breuk.’"

"Ze is nu twaalf... (laat een stilte vallen) Ella-Louise heeft ook onze familienaam, weet je. Marianne had het kindje gedragen, maar in december 2008 had Hilde (echte naam van Yasmine, red.) hun dochtertje geadopteerd, en kreeg het ook haar naam. En in januari had Marianne iemand anders."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws