Donderdag 27 Juni 2019 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Tanja Dexters haalt vernietigend uit nadat ze werd opgepakt door de politie

Tanja Dexters haalt vernietigend uit nadat ze werd opgepakt door de politie

Tanja Dexters heeft zwaar uitgehaald op Instagram. Tanja en haar vriend Michael Peeters werden opgepakt voor ondervraging. "Inval en arrestatie op basis van jaloerse roddels! Ik herhaal, op basis van roddels!", klinkt het.

“De wereld is gek geworden. Laat mensen die gelukkig zijn met rust. Ga op zoek naar je eigen geluk ipv dat van anderen kapot te maken. Zielige wereld. Gelukkig waren de kinderen niet thuis (co-ouderschap). Besef eens dat wij ook een leven hebben, imago, kinderen, werk, mensen ten werk stellen (die ook een gezin hebben!). Wat een cinema, allemaal voor helemaal niets. Bedankt!”

"Niet normaal toch dat je vandaag gewoon wat telefoontjes kan doen om iemand te pesten. De pers schrijft maar neer wat een zeveraar aan de telefoon zegt of de politie doet 7 huiszoekingen waarvoor misschien 70 agenten nodig zijn (daar betalen wij voor lieve mensen) en niets vinden. Mijn familie lastig vallen met drugshonden. Hallo! Reputatie schaden van mensen die hard willen werken, eerlijk geld verdienen en het goed voorhebben met iedereen. Waarom willen mensen anderen pijn doen? Waar zit de goedheid nog?”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Inval en arrestatie op basis van jaloerse roddels! Ik herhaal, op basis van roddels! De wereld is gek geworden. Laat mensen die gelukkig zijn met rust. Ga op zoek naar je eigen geluk ipv dat van anderen kapot te maken. Zielige wereld.. Gelukkig waren de kinderen niet thuis (co-ouderschap) Besef eens dat wij ook een leven hebben, imago, kinderen, werk, mensen ten werk stellen (die ook een gezin hebben!) Wat een cinema allemaal voor helemaal niets. Bedankt! Lees ons verhaal in @gva En dan maar weer wachten op de volgende cinema. Ben benieuwd wie er weer met een fantastisch scenario komt 👎🏻 En nog eentje voor de jaloerse zielige negatieve reacties 👎🏻

Een bericht gedeeld door Tanja Dexters (@tanjadexters) op 25 Jun 2019 om 9:29 (PDT)

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Tanja Dexters  I  n365  I  showbizz