Stijgt het Ian Thomas naar zijn hoofd? "Dit is wat ik wil worden" Buitenland
Buitenland

Stijgt het Ian Thomas naar zijn hoofd? "Dit is wat ik wil worden"

Stijgt het Ian Thomas naar zijn hoofd? "Dit is wat ik wil worden"

Ian Thomas zingt, acteert, probeerde carrière te maken in Amerika,... Maar wat wil hij nu écht? Hij vond intussen de liefde in België, bij Anna. Maar, waar zal hem dat brengen in de toekomst? Zijn antwoord is duidelijk, maar is het ook realistisch?

Ian lijkt er vrij nuchter in te zijn, en ziet het allemaal duidelijk voor zich. "Ik heb de Peter Pan-fase al losgelaten, ik ben niet meer zoekende zoals veel jonge mensen. Ik heb een duidelijk doel: een mediamagnaat worden, zoals Gert Verhulst. Zelf tvprogramma’s maken, muziek producen, voor mezelf en voor anderen, als een soort Pharrell Williams. Dat heet dan: de lat hoog leggen."

Toch wil hij nog naar Amerika. "Mijn doel is constant in beweging te zijn. Een huis hier, een huis in Amerika…Twee maanden in België om alle lopende zaken te regelen, dan terug naar L.A. om te werken en dan naar de Paris Fashion Week. Ik wil een levensst?l voor ons creëren waarin we doen wat we willen en veel opwindende dingen beleven."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws