-->

Jan uit 'Boer zkt Vrouw': "Wat zit ik hier nog te doen?"

Jan uit 'Boer zkt Vrouw':
Woensdag 14 Augustus 2019 - 22:00   I  Bron: Story  I   door Redactie

Jan en Romina vonden elkaar via het programma 'Boer zkt. Vrouw' en zijn nog steeds een gelukkig stel. Hoewel het over buitenlandse boeren ging, en men dus verwacht dat de geïnteresseerde verhuist naar het land van de boer, was dat bij Romina en Jan niet het geval.

Vele mensen verweten het dan ook Romina dat boer Jan zijn Australische droom achter liet en naar België verhuisde. Maar dat is niet hoe het koppel het ziet. "Het leek voor ons allebei de beste keuze", aldus Romina in Story. "Iedereen ziet Australië als een idyllisch land. Pas op, het is er ook heel mooi en er heerst een leuke vibe, maar niet als je er allebei werkloos bent."

"Momenteel zou ik het niet over mijn hart krijgen om mijn grootouders hier achter te laten. Ik ben bij hen opgegroeid, ze steunen mij in alles en zijn heel belangrijk voor mij."

Australië

Ook Jan zijn ouders zijn uiteraard wel blij dat hun zoon weer naar België verhuisd is. Maar hoe ziet Jan het zelf om nu weer in België te wonen? "Tuurlijk zijn er dagen waarop ik denk: 'Wat zit ik hier te doen?' Maar goed, dat gevoel heeft elke Belg, denk ik. Ik mis Australië wel, maar ben vooral dankbaar voor de geweldige tijd die ik er mocht beleven."

"Ik hou ook contact met mijn vrienden daar, ook omdat enkelen van hen mijn honden hebben geadopteerd. We zullen hen zeker nog bezoeken."

TAGS  I  Jan  I  Romina  I  Boer zkt. Vrouw  I  n365  I  Showbizz