Sneer van Bart De Wever naar Vlaams Belang: “Let op wie je stemt” Politiek
Politiek

Sneer van Bart De Wever naar Vlaams Belang: “Let op wie je stemt”

Sneer van Bart De Wever naar Vlaams Belang: “Let op wie je stemt”

Precies 75 jaar geleden werd Antwerpen bevrijd van de Duitse bezetting. Dit werd in de Koekenstad het hele weekend gevierd. In het Stadspark ontving burgervader Bart De Wever (N-VA) koning Filip en koningin Mathilde voor een herdenkingsmoment.

Filip en Mathilde waren lang niet de enige uitgenodigden. Ook het schepencollege, Antwerps gouverneur Cathy Beckx, Wouter Beke, oorlogsveteranen, leden van slachtoffergroepen en een achterkleinzoon van Brits premier Winston Churchill waren op post. De Wever benadrukte in zijn toespraak dat we nooit mogen vergeten wat er toen gebeurde en dat de geschiedenis zich niet mag herhalen.

“Het verdragen van verschillende opinies, het samenleven met mensen van andere origine … is misschien niet altijd eenvoudig, maar let op waar je je stem in investeert, want aan het eind van de rit is het toch belangrijk dat we samenleven”, aldus de N-VA-voorzitter.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws