Zaterdag 14 September 2019 - 08:05   I   door Redactie

Tragisch: Christopher (55) krijgt parachutesprong cadeau van zijn vrouw, maar springt zijn dood tegemoet

Christopher Swales, een 55-jarige Brit, is omgekomen bij een tragisch ongeval. De man had van zijn vrouw een parachutesprong cadeau gekregen ter ere van hun 30-jarige huwelijksjubileum, maar viel te pletter. Dat meldt The Sun.

Tragisch: Christopher (55) krijgt parachutesprong cadeau van zijn vrouw, maar springt zijn dood tegemoet

Wat voor Christopher Swales de dag van zijn leven moest worden is uitgedraaid op een drama. Een droom leek in vervulling te gaan voor de 55-jarige vader van twee kinderen, toen zijn vrouw Deborah (53) hem verraste door hem een parachutesprong boven de Grand Canyon cadeau te doen. De duo-sprong liet echter fataal af.

Volgens de politie ondervonden de twee parachutisten moeilijkheden bij het naderen van het landingsgebied. "Deze moeilijkheden zorgden ervoor dat het paar een onbekende afstand vrijviel en de grond raakte in wat werd omschreven als een 'harde landing'", aldus de politie.

“Toegewijde vader”

Swales werd bewusteloos gevonden, en stierf niet veel later. Zijn springpartner kwam ervanaf met een gebroken been. Zus Caroline Peer (61) is enorm aangedaan door het voorval. “Het was hun huwelijksverjaardag. Ze hernieuwden hun geloften. Hij was een harde werker, een toegewijde vader en de beste broer en vriend.”

Wat is jouw mening?

TAGS  I  Christopher Swales