Conner Rousseau kiest voor opvallende carrièreswitch nadat hij uit politiek stapt: "Ga ik nu doen" Politiek
Politiek

Conner Rousseau kiest voor opvallende carrièreswitch nadat hij uit politiek stapt: "Ga ik nu doen"

Conner Rousseau kiest voor opvallende carrièreswitch nadat hij uit politiek stapt: "Ga ik nu doen"

Conner Rousseau kondigde op donderdag 7 december op zijn sociale media aan dat hij onmiddellijk stopt als Vlaams Parlementslid. Daarbij vertelde hij ook dat hij zich op een andere job zal storten.

Nadat Conner Rousseau eerder al ontslag nam als partijvoorzitter van Vooruit, stopt hij nu ook met onmiddellijke ingang als Vlaams Parlementslid. Dat laat Conner Rousseau zelf weten via zijn Instagrampagina.

“Al van kinds af aan droomde ik ervan om ooit zelf aan politiek te doen, maar die droom werd de laatste maanden een nachtmerrie”, schrijft Rousseau. “Ik ben niet perfect. Verre van. Maar ik heb altijd aan politiek gedaan om zaken te veranderen. Om bezig te zijn met de échte problemen van de mensen. Om hard te werken. In het algemeen belang. Met de beste bedoelingen. Echt waar.”

Freelancer

“Ik ga de komende tijd aan mezelf werken, maar dat wil ik niet doen op kosten van het parlement”, gaat hij verder. “Daar zou ik me niet goed bij voelen. Ik hoop dit nu achter mij te laten. En hoop dat iedereen dit kan doen”, aldus de voormalige Vooruit-voorzitter. “Ik zal de komende maanden opdrachten uitvoeren als zelfstandige/freelancer. Op mijn eigen tempo”, klinkt het. Wat die opdrachten precies inhouden, vertelt hij daarentegen niet.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws