Minister Lydia Peeters (Open VLD) betrokken bij verkeersongeval en met spoed afgevoerd naar ziekenhuis Politiek
Politiek

Minister Lydia Peeters (Open VLD) betrokken bij verkeersongeval en met spoed afgevoerd naar ziekenhuis

Minister Lydia Peeters (Open VLD) betrokken bij verkeersongeval en met spoed afgevoerd naar ziekenhuis

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) is op maandagochtend betrokken geraakt bij een verkeersongeval op de E314 richting Leuven. Dat meldt Het Nieuwsblad.

Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters is betrokken geraakt bij een kop-staartbotsing op de E314. De aanrijding vond plaats ter hoogte van afrit 30 in Genk. Er was sprake van filegolven, maar helaas slaagde een chauffeur er niet in om op tijd te stoppen. Hij reed langs achteren tegen de wagen van de minister.

"De minister had na de aanrijding nek- en rugklachten", vertelt haar woordvoerder Aidan Reinquin aan Het Nieuwsblad. Peeters werd ook meteen overgebracht naar het ziekenhuis. "Ze hebben de nodige foto’s gemaakt waarna de minister naar huis mocht", aldus Reinquin.

Afspraken geannuleerd 

"Haar afspraken waarbij ze vandaag fysiek bij aanwezig zou zijn hebben we afgezegd", vervolgt hij. Voor de komende dagen blijft het nog afwachten. "Dinsdag kijken we hoe het met haar gaat. Of ze meer rust nodig zal hebben kunnen we nog niet zeggen", besluit Reinquin.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws