Voormalig SP.A-voorzitster Caroline Gennez stopt met lokale politiek Politiek
Politiek

Voormalig SP.A-voorzitster Caroline Gennez stopt met lokale politiek

Voormalig SP.A-voorzitster Caroline Gennez stopt met lokale politiek

Voormalig SP.A-voorzitster Caroline Gennez stopt met lokale politiek. Dat laat ze zelf weten in een persbericht. Ze blijft wel actief in het Vlaams Parlement.

Gennez zal zich voor Mechelen blijven engageren, maar wil zich nu volledig focussen op haar werk in het Vlaams Parlement. “In het Vlaams Parlement zal ik naast mijn grote liefde voor onderwijs ook de dossiers werk en economie opvolgen. Thema’s die van het grootste belang zijn voor de welvaart en het welzijn in onze stad", klinkt het.

“Ik had de ongelooflijke eer om de Mechelaars eerst zes jaar te dienen als schepen en nadien bijna zeven jaar als fractieleider in de oppositie", zegt Gennez. "Ik ben fier dat ik verschillende realisaties in Mechelen mee mogelijk heb gemaakt, zoals ondernemingshuis Oh!, Mechelen Kinderstad en de uitbreiding van flexibele kinderopvang op maat van elk kind."

Verbeurgt

Caroline Gennez maakt in Mechelen nu plaats voor 35-jarige Thijs Verbeurgt, afdelingsvoorzitter van SP.A. “Thijs is slim, rad van tong en heeft een groot hart voor mensen. Hij is de geknipte figuur om uit te groeien tot dé meest sociale en duurzame stem in de Mechelse gemeenteraad. Als sp.a kunnen we ons geen betere frontman wensen.”

Verbeurgt wordt fractieleider in de gemeenteraad en zal zetelen naast Karel Geys en Farid Benasser.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws