Bart De Wever heeft een afspraak met de geschiedenis: “Ik zie het volledig zitten” Royalty
Royalty

Bart De Wever heeft een afspraak met de geschiedenis: “Ik zie het volledig zitten”

Bart De Wever heeft een afspraak met de geschiedenis: “Ik zie het volledig zitten”

Dat N-VA, toch nog steeds de grootste Vlaamse politieke partij, geen goed woord over heeft voor de Vivaldi-regering, hoeft niet te verbazen. Bart De Wever vindt de Vlaming de grootste verliezer bij de vorming van deze regering.

"Van 2008 tot 2024 zullen we amper vier jaar een regering hebben gehad die de meerderheid in Vlaanderen vertegenwoordigde”, aldus De Wever in De Morgen. “Dat is gewoon de wereld op zijn kop: wij zijn de grootste gemeenschap, we dragen de grootste lasten, maar op bestuurlijk vlak worden we geminimaliseerd."

De Wever geeft aan veel zin te hebben om oppositie te voeren. "Van De Panne tot Maasmechelen rijden om de mensen te overtuigen, ik zie dat eigenlijk wel zitten”, aldus de N-VA-voorzitter. “Deze aanfluiting van de Vlaming vind ik zo schandalig dat ik ernaar uitkijk om in 2024 een 'grand choc' te organiseren. Dat wordt onze afspraak met de geschiedenis."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws