Daarom werd prins Harry echt pas uren ná de Queens dood op de hoogte gebracht Royalty
Royalty

Daarom werd prins Harry echt pas uren ná de Queens dood op de hoogte gebracht

Daarom werd prins Harry echt pas uren ná de Queens dood op de hoogte gebracht

De band tussen prins Harry, Meghan Markle en het Britse koningshuis is niet om over naar huis te schrijven. Maar het blijft toch opvallend dat Harry slechts enkele minuten voor de rest van de wereld wist dat zijn grootmoeder gestorven was. Hoe komt dit?

Uit het tijdstip van overlijden werd duidelijk dat alleen koning Charles en prinses Anne afscheid konden nemen van de koningin. De andere royals kwamen helaas te laat, maar waren tenminste wél op de hoogte van haar dood. Prins Harry daarentegen kreeg het verschrikkelijke nieuws pas enkele minuten voor de rest van de wereld te horen.

Het nieuws kon blijkbaar niet wachten en moest zo snel mogelijk op de wereld losgelaten worden. Paleismedewerkers vertellen dat koning Charles geen eigen gsm heeft en dat elk telefoongesprek moet worden ingepland. De royals moeten zich zelfs voor enorm dringende boodschappen aan hun familie eerst tot hun personeel of hun beveiliging richten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

Of dit echt uren moest duren, is nog maar de vraag. Hoe dan ook, dit voorval houdt alle geruchten over de slechte relatie tussen Charles en zijn jongste zoon gaande. Sommige Britse kranten schrijven zelfs dat Harry de Queens dood via een ‘breaking news’-bericht te horen kreeg.

Populair

Laatste nieuws