Delhaize haalt in allerijl enkele producten uit de rekken: "Breng het terug naar de winkel, consumeer het niet" Royalty
Royalty

Delhaize haalt in allerijl enkele producten uit de rekken: "Breng het terug naar de winkel, consumeer het niet"

Delhaize haalt in allerijl enkele producten uit de rekken: "Breng het terug naar de winkel, consumeer het niet"

Delhaize heeft enkele vleeswaren uit de verkoop gehaald wegens een mogelijke aanwezigheid van salmonella. Klanten worden aangeraden om de producten niet te consumeren en terug te brengen naar de verkooppunten.

Het gaat om deze producten: balletje boerengehakt, boerenbraadworst en gevulde paprika. Ze werden verkocht tussen 12 en 15 mei.

Aan de klanten die dit product hebben gekocht, vraagt Delhaize om het niet te consumeren. Klanten kunnen het product terugbrengen naar het winkelpunt waar het product werd gekocht. De terugbetaling van elk betrokken product is verzekerd.

De mogelijke symptomen van een salmonellabesmetting zijn buikkrampen en diarree, vaak vergezeld van koorts. Deze symptomen doen zich meestal voor binnen de 12 tot 72 uur na de besmetting. Deze symptomen kunnen ernstiger zijn bij jonge kinderen, zwangere vrouwen, oudere personen of personen met een verminderde immuniteit.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws