Delphine Boël keihard over haar vader koning Albert II: "Dat hoeft niet meer voor mij" Royalty
Royalty

Delphine Boël keihard over haar vader koning Albert II: "Dat hoeft niet meer voor mij"

Delphine Boël keihard over haar vader koning Albert II: "Dat hoeft niet meer voor mij"

Delphine Boël heeft de hoop opgegeven op een goeie relatie met haar vader koning Albert II. Er zal echter wel duidelijkheid komen over het DNA-onderzoek, want die resultaten mogen bekendgemaakt worden.

“We hadden met elkaar kunnen blijven praten, zelfs als dat in het geheim had moeten gebeuren. Al onze communicatie had strikt privé kunnen zijn. Hij had een ander leven, andere kinderen… Dat is het leven en ik heb daar begrip voor”, citeert Story Delphine.

“Maar ik had met intelligentie en respect behandeld willen worden. Albert en ik hadden een relatie die niet gewoon was. Gedurende 33 jaar heeft hij zich als een vader gedragen. Van die discrete maar bevredigende relatie zijn we naar een totaal gebrek aan communicatie gegaan. Ik zoek geen vader meer. Ik wil gewoon dat deze situatie rechtgetrokken wordt.”

Identiteit

“Ik ben alleen op zoek naar mijn identiteit. Ik vraag me niet meer af of Albert van me houdt of niet, dat zou nogal belachelijk zijn in dit stadium. Ik weet wel dat hij zijn moeder (koningin Astrid, red.) erg jong verloren heeft en dat dat wonden voor het leven nalaat. Maar ik ben geen kind meer, en ik ben er mettertijd aan gewend geraakt dat ik hem niet meer zie. Ik heb vooral nood aan gerechtigheid en een kader dat mij en mijn gezin beschermt.”

Populair

Laatste nieuws