Erika Vlieghe houdt haar hart vast: “Dit is zeer zorgwekkend” Royalty
Royalty

Erika Vlieghe houdt haar hart vast: “Dit is zeer zorgwekkend”

Erika Vlieghe houdt haar hart vast: “Dit is zeer zorgwekkend”

Erika Vlieghe blijft erg bezorgd over de epidemiologische toestand waarin we ons bevinden. Dat liet de voorzitter van de expertengroep GEMS duidelijk verstaan op Radio 1.

"Aan de ene kant heb je de epidemiologische situatie met nog heel veel infecties, toenemende positiviteitsratio's, ziekenhuizen die tot de nok toe gevuld zijn”, zegt Erika Vlieghe in 'De Wereld Vandaag'. “Aan de andere kant begrijpen we ook wel de emotie van de mensen om toch wat meer vrijheid te krijgen.”

"Dit is een aparte fase, waarin zoveel dingen bij elkaar komen”

"Elke fase in deze epidemie is al moeilijk geweest, maar dit is toch wel een aparte fase, waarin zoveel dingen bij elkaar komen”, aldus Vlieghe. “Je moet echt laveren tussen de ijsschotsen: wat is hier de minst slechte beslissing.”

Ook de opheffing van het reisverbod baart haar zorgen. "Er zal een heel strakke controle nodig zijn om het allemaal onder controle te houden", laat Vlieghe weten. "Er zijn heel veel verschillende dingen die tegelijkertijd die staan te gebeuren, en dat vind ik wel zorgwekkend.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws