Het gaat helemaal niet goed met koning Albert: "Mirakel dat hij nog leeft" Royalty
Royalty

Het gaat helemaal niet goed met koning Albert: "Mirakel dat hij nog leeft"

Het gaat helemaal niet goed met koning Albert: "Mirakel dat hij nog leeft"

Men maakt zich grote zorgen over koning Albert. De 84-jarige royal is erg vermagerd. Volgens Thierry Debels is er meer aan de hand.

"Albert is erg vermagerd de laatste tijd", klinkt in TV-Familie. "Het is dan ook een woelige periode. Eerst was er de moeilijke revalidatie van Paola. Al is het toch vooral de rechtszaak met Delphine Boël die weegt op Albert."

"Bronnen dichtbij het paleis hebben me verteld dat het niet zo goed gaat met Albert", klinkt het. "Hij heeft dan ook altijd als een echte bourgondiër geleefd en die ongezonde levensstijl laat zich nu gevoelen. Albert heeft altijd veel gerookt en sloeg zelden een glas alcohol af."

"Daarnaast heeft hij ook al heel wat zware operaties moeten doorstaan. Maak de optelsom en het is eigenlijk een mirakel dat hij nog leeft. Er zijn heel wat aanwijzingen dat Albert aan z’n laatste levensfase is begonnen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws