'Oudere vrouw' verklapt pikante details over ontmaagding prins Harry: "Spannend" Royalty
Royalty

'Oudere vrouw' verklapt pikante details over ontmaagding prins Harry: "Spannend"

'Oudere vrouw' verklapt pikante details over ontmaagding prins Harry: "Spannend"

In zijn memoires vertelt prins Harry meer over zijn eerste keer met een oudere vrouw. Hij onthulde de identiteit van de vrouw niet, maar nu klapt zij zelf uit de biecht over dit intieme moment.

In ‘Spare’ beschrijft Harry hoe hij op zijn zeventiende zijn maagdelijkheid aan een oudere vrouw verloor in een veld achter een pub. “Het was redelijk vernederend. Ze bereed me als een hengst en sloeg me op mijn achterwerk”, schrijft de prins onder andere. Wie de vrouw is, verklapte Harry niet. Echter doet zij, de 40-jarige Sasha Walpole, nu haar verhaal in een interview met The Sun.

Zij wil er nu zelf meer over vertellen, omdat ze niet wist dat ze in Harry’s boek zou staan. “Ik was geschokt daar wat hij daar schreef”, geeft ze toe. “Ik heb het 21 jaar lang geheim gehouden”, klinkt het. Op de avond dat ze seks hadden in het weiland, werd er heel wat alcohol gedronken. “We kropen buiten over een hek naar een veld. Ik gaf hem een sigaret en stak de mijne en de zijne aan. Daarna begon hij me te kussen”, legt Sasha uit.

Niet veel later gingen ze nog een stapje verder. “De seks was passioneel en spannend, omdat we wisten dat het eigenlijk niet mocht”, verklapt ze. Toch was het pleziertje van korte duur. “Het was een wham-bam tussen twee vrienden, die maar vijf minuten duurde”, vertelt ze. “Het gebeurde gewoon. Hij was jong, we waren vrienden en het was een beetje stout. Ik heb hem een mep op zijn kont gegeven”, aldus Walpole.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws