"Precies de papa": koninklijk paleis deelt prachtige nieuwe foto’s van Emmanuel op zijn 18e verjaardag Royalty
Royalty

"Precies de papa": koninklijk paleis deelt prachtige nieuwe foto’s van Emmanuel op zijn 18e verjaardag

"Precies de papa": koninklijk paleis deelt prachtige nieuwe foto’s van Emmanuel op zijn 18e verjaardag

Prins Emmanuel is vandaag 18 jaar geworden. En grote mijlpaal die de koninklijke familie niet zomaar aan zich laat voorbijgaan. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid gaf het paleis prachtige nieuwe beelden van de Filip en Mathildes jongste zoon vrij.

Kleine jongens worden groot! Op 4 oktober 2005 verwelkomden koning Filip en koningin Mathilde hun tweede zoon, Emmanuel, in het ziekenhuis van Anderlecht. Vandaag viert de prins al zijn 18e verjaardag. Speciaal voor deze bijzondere gelegenheid trakteert het koninklijk paleis ons op een reeks nieuwe foto’s van de koningszoon. De beelden werden genomen bij Emmanuel thuis, in het kasteel van Laken.

Naast de ontelbare felicitaties mag de prins ook heel wat complimenten in ontvangst nemen. “Knap”, wordt hij meermaals genoemd in de reacties. “Een copy paste van de koning”, merkt iemand ook op.

Sinds de zomer van 2020 studeert prins Emmanuel volledig in het Engels aan de International School of Brussels, waardoor hij nu vloeiend Frans, Nederlands en Engels spreekt. Maar ook daarnaast heeft de koningszoon zijn handen vol. Zo doet hij aan tennis, skiën, windsurfen en hardlopen én speelt hij bovendien ook saxofoon. Een bezige bij dus.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws