Ruben Van Gucht pronkt voor het eerst met pasboren zoontje: "Beste geschenk" Royalty
Royalty

Ruben Van Gucht pronkt voor het eerst met pasboren zoontje: "Beste geschenk"

Ruben Van Gucht pronkt voor het eerst met pasboren zoontje: "Beste geschenk"

Het geluk kan niet op voor Ruben Van Gucht. Zijn echtgenote, ex-hoogspringster Blanka Vlašić, is dinsdag bevallen van hun eerste kindje samen. Nu laat de sportpresentator voor het eerst van zich horen.

Eind mei maakten Blanka en Ruben nog bekend dat ze elkaar het jawoord gegeven hadden. Tegelijk kondigde het koppeltje ook meteen groot nieuws aan: ze waren in blijde verwachting van hun allereerste kindje samen. Op dinsdag 8 november mochten Ruben en Blanka eindelijk hun kleine wonder verwelkomen, een zoontje Mondo.

Zo kwam hij op dezelfde dag op de wereld als zijn mama, dubbel feest dus. “Geboren op mama’s verjaardag, het beste geschenk ooit”, wil Ruben kwijt op Instagram. Daarbij laten de kersverse ouders vol trots voor het eerst hun pasgeboren zoontje zien.

De tedere gezinsfoto met hun zoontje valt enorm in de smaak bij Rubens volgers. “Gefeliciteerd allebei”, “Wat een cadeau” en “Zo blij voor jullie”, luidt het in de opmerkingen. “Welkom Mondo!”, schrijft Dina Tersago dolenthousiast. “Proficiat”, wenst ook Elke Clijsters Mondo’s mama en papa toe.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws