Steven Van Gucht maakt zich zorgen over zoon: "Dit steekt bij mij" Royalty
Royalty

Steven Van Gucht maakt zich zorgen over zoon: "Dit steekt bij mij"

Steven Van Gucht maakt zich zorgen over zoon: "Dit steekt bij mij"

Ook de jongeren ondervinden helaas veel last van de coronamaatregelen. Dat is voor de tienerzoon van Steven Van Gucht niet anders.

Van Gucht heeft een nieuwe vriendin, maar daar weigert hij over te praten. "Mijn liefdesleven, daar heeft niemand zaken mee", klinkt het duidelijk in Het Nieuwsblad. Dat geldt echter niet voor zijn zoon. Daar wil hij wél over praten.

Drummen

Zo blijkt dat de zoon van Van Gucht goed met de coronamaatregelen omgaat. Voor de jongeren is deze huidige pandemie toch wel zeer ingrijpend in hun leven. “Hij gaat daar heel goed mee om, ook met het mondmasker bijvoorbeeld. Hij heeft net een week afstandsonderwijs gehad en hij maakt daar geen punt van", legt Van Gucht uit.

Van Gucht beseft echter wel dat het leven van de kinderen - hoe snel ze zich ook aanpassen - flink overhoop wordt gehaald. Dat baart de viroloog zorgen. "Mijn zoon leert drummen en dat ligt al twee jaar stil. Hij is vijftien nu, in die twee jaar had hij een enorme vooruitgang kunnen maken. Dit zijn zijn vormende jaren, die krijg je niet meer ­terug. Dat steekt wel bij mij.”

Minder in belangstelling

Voorts geeft Van Gucht in het interview nog aan dat hij denkt dat hij in 2022 meer uit de schijnwerpers zal verdwijnen. Zo verwacht hij niet dat er eind 2022 nog een eindejaarsinterview met hem in de krant zal verschijnen. Zou dat dan ook betekenen dat de pandemie volgend jaar zal uitdoven? Dat is nog maar de vraag...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws