Theo Francken haalt fel uit naar ex-VTM-weervrouw Jill Peeters: “Stop hier toch mee!” Royalty
Royalty

Theo Francken haalt fel uit naar ex-VTM-weervrouw Jill Peeters: “Stop hier toch mee!”

Theo Francken haalt fel uit naar ex-VTM-weervrouw Jill Peeters: “Stop hier toch mee!”

Jill Peeters kennen we allemaal als voormalige weervrouw van VTM. Eind 2019 stopte als weervrouw, onder meer om zich te focussen op haar studies en om zich volledig te storten op de klimaatopwarming.

Afgelopen week was Jill nog eens te zien bij haar ex-collega Freek Braeckman in het ‘VTM NIEUWS’. Daar kwam ze uitleggen wat we met z’n allen kunnen doen om onze ecologische voetafdruk te verkleinen, omdat de vooruitzichten er - wat betreft de klimaatverandering - niet rooskleurig uitzien als we te lang wachten om in te grijpen.

“We kunnen zo veel doen”, klonk het bij Jill. “Ik denk dat, als de mensen zoiets hebben van: ik heb geen bedrijf en ik ben geen politieker, maar ik wil echt wel iets doen… Kijk dan naar gezonde voeding. Begin vlees, vis en zuivelproducten te beschouwen als een delicatesse.”

Stop met de mensen angst aan te jagen

Voormalig Staatssecretaris voor Asiel en Migratie Theo Francken keek met grote ogen naar het interview van Jill Peeters. “Wat een extremistische klimaatpraat van deze activiste. Een evenwichtige en gezonde landbouw in Vlaanderen kan perfect, ook zuivel en vlees! Stop met de mensen angst aan te jagen en onze landbouwers te verketteren”, schrijft het N-VA-kopstuk op Instagram.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws