Vlaamse acteur (51) doet schokkende uitspraken: "Het is makkelijker als je zelf ouder bent en je kinderen kan uitwisselen" Royalty
Royalty

Vlaamse acteur (51) doet schokkende uitspraken: "Het is makkelijker als je zelf ouder bent en je kinderen kan uitwisselen"

Vlaamse acteur (51) doet schokkende uitspraken: "Het is makkelijker als je zelf ouder bent en je kinderen kan uitwisselen"

De Vlaamse acteur van 51 die verdacht wordt van kindermishandeling deed enkele zeer schokkende uitspraken tijdens de undercoverreportage van journalist Sven van der Meulen. HLN en VTM losten enkele van die beelden.

De uitspraken die de acteur deed, zijn huiveringwekkend. Ik heb een paar jongens van veertien gehad", legt de man uit. "Bij een jongen pijpte ik hem en hij kwam al na twee seconden klaar."

Hij had het ook over pedofiele ouders, met kinderen dus. “Ik denk dat het makkelijker is als je in de situatie zit en zelf kinderen hebt", zei hij. "Dan kan je makkelijker je zoon en dochter uitwisselen met gelijkgezinden.” Zelf heeft de man geen kinderen.

De volledige reportage kan je bekijken op de website van Het Laatste Nieuws.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws