Vlamingen reageren verbolgen na uitspraak Frank Vandenbroucke: “Dit is ziekelijk” Royalty
Royalty

Vlamingen reageren verbolgen na uitspraak Frank Vandenbroucke: “Dit is ziekelijk”

Vlamingen reageren verbolgen na uitspraak Frank Vandenbroucke: “Dit is ziekelijk”

Frank Vandenbroucke pleit voor het vaccineren van kinderen van zes tot elf jaar. Dat vertelde hij in het ‘VTM NIEUWS’. Kijkers zijn het allerminst eens met hem.

“Wie dit toestaat bij zijn of haar kind, zou meteen uit de ouderlijke macht gezet moeten worden. Mijn kind is geen proefkonijn!”, briest een dame op de sociale media. “Dus je gaat perfect gezonde kinderen met een fantastisch immuunsysteem volspuiten met een vaccin waarvan je de lange termijn effecten niet kent?”, vraag een ander zich af. “En hij noemt zich minister van Volksgezondheid??”

“Ongelofelijk! Spuit ze maar allemaal vol, dan kunnen we misschien nog een 97-jarige een jaartje langer laten leven. Op die paar kinderen die sterven van de bijwerkingen zal het niet aankomen”, schrijft iemand.

"Stop met die zever"

“Iemand die nooit verkozen werd, en waarvan de hele carrière bol staat van de fraude en schandalen, gaat eens zeggen wat er moet gebeuren met onze kinderen”, zegt nog iemand anders. "Het is eigenlijk al ziekelijk dat hij nog zo'n positie als minister mag bekleden!”

“Gezonde kinderen gaan vaccineren tegen een virus dat hen niet of amper ziek maakt?”, klinkt het nog vol ongeloof. “Die is zot, zeker? Volledig doorgeslagen. Stop met die zever en blijf van onze kinderen af!”

“Hij zegt zelf dat vaccinatie de circulatie van het virus niet tegenhoudt en dat het ouderen zijn met een verzwakt immuunsysteem die op intensieve belanden”, merkt nog iemand op. “Waarom zouden wij onze gezonde kinderen, die geen risico lopen om in het ziekenhuis opgenomen te worden, moeten laten vaccineren?? Waar is de logica??”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws