Vlamingen zijn het spuugzat en nemen corona-experten onder vuur: “Dit is degoutant!” Royalty
Royalty

Vlamingen zijn het spuugzat en nemen corona-experten onder vuur: “Dit is degoutant!”

Vlamingen zijn het spuugzat en nemen corona-experten onder vuur: “Dit is degoutant!”

Ook deze herfst en winter zullen we nog niet van het mondmasker - een van de meest verguisde coronamaatregelen - verlost zijn. Toch niet als het afhangt van expertengroep GEMS. In hun advies aan het Overlegcomité staat dat we de mondkapjes best nog zeker de komende twee seizoenen gebruiken.

Toen dit nieuws bekend raakte, ontplofte de sociale media met reacties van mensen die het spuugzat zijn en die hadden gehoopt om de mondmaskers binnenkort de prullenmand in te gooien. “Bij 70% vaccinatie gingen we weer naar normaal. 70% werd gehaald, maar geen normaal. Ah nee, eerst gingen we nog even de +12-jarigen met het vaccin naar de verdommenis helpen en dan pas weer naar normaal. Nu praten we over 90% vaccinatie en we gaan nog steeds niet naar normaal!”, klinkt het verbolgen.

"Degoutant"

“Die experten krijgen zeker hun procent op de verkoop van die mondvodden?”, vraagt iemand zich af. “Ze zijn nog in grote voorraad te verkrijgen en moeten nog geld opbrengen. Stop toch met ons zo uit te buiten! Afschaffen die handel!” “Ik liet mij vaccineren om van die vodden af te zijn en dan lees je dit, degoutant!”

“De jongeren werden aangemoedigd om zich te laten vaccineren. Nu ze dat vlotter doen dan de volwassenen gaan de mondmaskers nóg op school moeten. Jongens toch, doe toch normaal!”, briest een dame. “Die experten en de rest van heel dit circus zouden beter een groot stuk plakband op hun mond plakken, dan zouden ze tenminste zwijgen en kunnen we verder met ons leven”, reageert iemand.

Belachelijk

“Dit is belachelijk!”, zegt een ander. “Maar met 75.000 man bij elkaar, dat was geen probleem. Begrijpen wie begrijpen kan! Maak anders onze gezondheid nog wat meer kapot. Ik krijg hoofdpijn en keelpijn van die vodden!”

“Echt belachelijk, ja!”, antwoordt iemand hierop. “Festivals van tienduizenden mensen mag zonder mondmasker, maar bij ons in de keuken moeten we als simpele zielen onze mondmaskers aanhouden, ondanks dat iedereen zijn 2 vaccins heeft gekregen. Ik begrijp niets meer van de adviezen van de GEMS.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws