Zo gaat het nu met veiligheid van prinses Amalia na ernstige bedreigingen Royalty
Royalty

Zo gaat het nu met veiligheid van prinses Amalia na ernstige bedreigingen

Zo gaat het nu met veiligheid van prinses Amalia na ernstige bedreigingen

De Nederlandse prinses Amalia kreeg de laatste tijd met serieuze bedreigingen te maken. Zo was ze niet meer veilig op kot en moest ze weer bij haar thuis intrekken. Buitenkomen en een normale studententijd beleven, moet ze voorlopig helaas op haar buik schrijven.

Het komt dan ook niet als een grote verrassing dat prinses Amalia het daar erg moeilijk mee heeft. Tijdens een staatsbezoek in Griekenland vertelden koning Willem-Alexander en koningin Máxima meer over de veiligheid van hun dochter. “Het is niet makkelijk, maar naar omstandigheden gaat het goed”, stelt Máxima gerust.

“Ze houdt zich erg moedig en daar zijn we heel trots op”, gaat de koningin verder. Ook op het vlak van studies gaat alles goed. Haar moeder is dan ook een pak geruster nu Amalia onder zware beveiliging weer thuis woont. Al beseft ze maar al te goed dat de situatie niet normaal is.

“Af en toe toe vind ik het wel fijn dat ze weer zo dicht bij ons is, maar eigenlijk is dat niet wenselijk voor een jongedame van bijna negentien”, besluit Máxima. Zeker omdat Amalia’s jongere zusjes wel gewoon hun leventje kunnen leiden. Daarom wil het koningspaar binnenkort gaan beslissen hoe ze dit probleem anders kunnen oplossen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws