Ex-Miss België Celine Van Ouytsel maakt het bloedheet in weinig verhullende jurk sexy
sexy

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel maakt het bloedheet in weinig verhullende jurk

Ex-Miss België Celine Van Ouytsel maakt het bloedheet in weinig verhullende jurk

Celine Van Ouytsel laat haar volgers de vriestemperaturen even vergeten, want ze deelt alweer een uitdagend plaatje op haar Instagrampagina.

Celine Van Ouytsel is vooral bekend geworden door Miss België. Ze won de verkiezing in 2020 en sindsdien is ze bijzonder populair op sociale media. Vooral op Instagram post het model geregeld knappe plaatjes van zichzelf en soms durven die ook wel eens wat pikanter te zijn.

Deze keer deelt ze een plaatje waarop ze een speciale outfit draagt. Celine heeft een zwart kleedje aan dat erg diep is uitgesneden, waardoor ze weinig aan de verbeelding overlaat. “Het komt dichterbij. Waar breng jij de feestdagen dit jaar door?”, schrijft ze onder de foto.

In de commentaren laten haar volgers alvast weten dat ze fan zijn van Celine’s outfit. “Wauw, dat kleedje” en “Mooi kleedje”, klinkt het meermaals. “Pretty”, “Beautiful”, “Jawadde, knappe foto”, “Magnifiek” en "Mooie foto van jou", reageren anderen dan weer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws