Gewaagd: Amy Sonck laat wel erg weinig aan de verbeelding over in kleine bikini sexy
sexy

Gewaagd: Amy Sonck laat wel erg weinig aan de verbeelding over in kleine bikini

Gewaagd: Amy Sonck laat wel erg weinig aan de verbeelding over in kleine bikini

Amy Sonck heeft met volle teugen genoten van het zonnetje en daar laat ze maar al te graag wat meer van zien. De knappe blondine trok haar bikini aan en op haar Instagramverhaal pronkt ze met haar goedgevulde boezem.

Veel mensen zullen Amy Sonck vooral kennen als de bloedmooie dochter van ex-profvoetballer Wesley Sonck, maar zelf is ze ook erg populair op sociale media. Zo verdient ze een centje bij als influencer, maar daarnaast studeert ze ook nog. Ze rondde onlangs haar studie bedrijfsmanagement af aan Odisee en intussen volgt ze een masteropleiding.

Als digital content creator is Amy vooral actief op Instagram, waar ze maar liefst 194.000 volgers heeft. De blondine trakteert al haar fans geregeld op knappe kiekjes van zichzelf, maar soms durft ze ook een stapje verder te gaan. Zo laat ze af en toe ook eens wat meer bloot zien en dat valt duidelijk in de smaak bij haar volgers.

Bikini 

Deze keer laat ze zich van haar meest sexy kant zien in bikini. Terwijl ze aan het zonnebaden is, neemt ze ook even de tijd om een uitdagend plaatje op haar Instagramverhaal te posten. De blondine laat namelijk wel heel erg diep in haar boezem kijken.

Bron: Instagramverhaal
Bron: Instagramverhaal
0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws