Jaimie Vaes maakt volgers helemaal gek in speels latex pakje: “Love it!” sexy
sexy

Jaimie Vaes maakt volgers helemaal gek in speels latex pakje: “Love it!”

Jaimie Vaes maakt volgers helemaal gek in speels latex pakje: “Love it!”

Jamie Vaes laat zich van haar meest sexy kant zien. Op haar Instagrampagina deelt ze een zeer uitdagend kiekje en daar hebben haar volgers iets over te zeggen.

Jaimie Vaes is in Nederland bekend geworden als de vriendin van de rapper Lil Kleine. De twee waren even verloofd en kenden een zeer tumultueuze relatie. Roddelkoningin Yvonne Coldeweier deelde zelfs beelden waarop te zien is hoe Lil Kleine zijn vriendin mishandelde. De twee vechten het nu verder uit voor de rechtbank.

Daarnaast verscheen Jaimie ook al verschillende keren op tv. Zo presenteerde ze het MTV-programma ’Just Tattoo Of Us’ en heeft ze haar eigen realityserie, ‘Jaimie: In The Vaes Lane’, gehad. Bovendien doet Jaimie het ook erg goed op Instagram, want ze durft soms wel eens pikante plaatjes te posten. Deze keer post ze een foto waarop ze een sexy pakje draagt dat weinig van haar lichaam verhult.

“Latex season”, schrijft Jaimie op Instagram. Haar volgers vinden de outfit helemaal geweldig. “Prachtige foto van jou”, “Knap!”, “Wat zie je er weer prachtig uit”, “Mooie foto, je straalt echt” en “Gaaf!”, reageren ze onder meer. Ook kan iemand het niet laten om een grapje over Lil Kleine te maken. “Het is niet latex, maar laat je ex”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws