Lesley-Ann Poppe laat wel erg diep in haar goedgevulde boezem kijken: "Amai!" sexy
sexy

Lesley-Ann Poppe laat wel erg diep in haar goedgevulde boezem kijken: "Amai!"

Lesley-Ann Poppe laat wel erg diep in haar goedgevulde boezem kijken: "Amai!"

Lesley-Ann Poppe doet de monden van al haar volgers opnieuw wagenwijd openvallen. De blondine deelt alweer een pikant kiekje waarop ze poseert voor de camera in een onthullende outfit. Niet veel later wordt ze overladen met complimentjes.

Lesley-Ann Poppe is bekend geworden door haar deelname aan het tv-programma 'Komen eten'. Daarna ging ze ook aan de slag als model, maar nu is ze vooral actief als onderneemster. Zo heeft ze haar eigen beautysalon. Naast ondernemen is Lesley-Ann ook veel bezig met sociale media. Op Instagram heeft ze zelfs 100.000 volgers.

Al haar fans trakteert ze nu opnieuw op een gewaagde foto. Lesley-Ann post namelijk een plaatje van haar etentje in de Antwerpse zaak Cobra en wat meteen opvalt is haar bijzondere outfit. De blondine heeft een heel kort jurkje aan en ze maakt bovendien al haar volgers gek met haar diep uitgesneden decolleté. "Lunchtime", schrijft ze erbij.

Onder de indruk

De volgers van Lesley-Ann vinden alvast dat ze er fantastisch uitziet. "Da's het mooiste wat er is hier in België, hmm", "Wat een beauty", "Hottie", "Knappie", "Bom", "Hmm, lekker", "Schoonheid", "Topvrouw", "Ziet ze blinken", "Amai, jawadde", "Top", "Zo mooi", "Je ziet er weer stralend uit" en "Vlam", reageren zij onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws