Oumi Rayane maakt man Remco Evenepoel helemaal gek in roze outfit: "Bellissima"

08052023oumirayaneremcoevenepoelinstagram
Zopas is de Giro van start gegaan en natuurlijk is ook Oumi Rayane afgezakt naar Italië om haar man Remco Evenpoel aan te moedigen. Dit weekend trok ze alvast een gepaste, rooskleurige outfit aan en die laat ze nu ook zien op Instagram.
Remco Evenepoel heeft een goede start genomen in de Ronde van Italië. De wielrenner draagt momenteel 'la maglia rosa' oftewel het roze truitje, omdat hij op de eerste plaats staat in het algemene klassement. Om dat te vieren, komt Oumi haar man nu aanmoedigen in rooskleurige outfits.
Op haar Instagrampagina laat ze zich van haar beste kant zien. Zo poseert ze in een klein, roos topje en een jeans voor de camera. "Roze truitje. Proficiat liefje, trotse vrouw", schrijft ze erbij. Remco vindt alvast dat Oumi er fantastisch uitziet en dat laat hij ook maar al te graag aan haar weten. "Bellissima", reageert de wielrenner al snel.

Complimentjes

Niet alleen Remco overlaadt Oumi met complimentjes, ook haar volgers zijn fan van deze look. "Ja hallo", "Inschrijven voor Miss België: rest is kansloos", "Pretty in pink", "Heel mooi", "Prachtig", "Magnifiek", "Wauw", "Roos staat jullie allebei goed" en "Plaatje", klinkt het onder meer in de commentaren.