Pommelien Thijs laat vol in haar boezem kijken op Gala van de Gouden K's: "Wow!" sexy
sexy

Pommelien Thijs laat vol in haar boezem kijken op Gala van de Gouden K's: "Wow!"

Pommelien Thijs laat vol in haar boezem kijken op Gala van de Gouden K's: "Wow!"

Afgelopen weekend vond het Gala van de Gouden K’s plaats in Brussel en de grote blikvanger was niemand minder dan Pommelien Thijs. De zangeres stal de show in een heel bijzondere outfit.

Pommelien Thijs is bekend geworden door de jeugdserie #LikeMe. Niet alleen kan ze goed acteren, want ze scheert ook hoge toppen als zangeres. Op het Gala van de Gouden K’s viel Pommelien twee keer in de prijzen. Zo sleepte #LikeMe een Gouden K in de wacht en de zangeres kreeg ook een award voor haar grote hit ‘Ongewoon’.

Naast haar acteer- en zangkunsten, krijgt Pommelien ook veel bekijks door haar gedurfde outfits. De zangeres verschijnt vaak volledig in het groen en soms maakt ze haar kledij volledig zelf. Op het Gala verscheen Pommelien in een groen topje met een uitgesneden hartje. “De meest gewaagde outfit van de avond”, aldus Het Laatste Nieuws.

Haar volgers zijn alvast grote fan van deze opvallende look en dat laten ze ook weten aan Pommelien in de comments op Instagram. “Wat een mooie top”, “Prachtig”, “Wat een vrouw”, “Wauw”, “De outfit weeral on point”, “Te mooi jij”, “Je straalde helemaal” en “Allerknapste”, reageren ze onder meer.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws