Raphaëlla uit 'Love Island' maakt ex jaloers met diepe decolleté: "Hot chick!" sexy
sexy

Raphaëlla uit 'Love Island' maakt ex jaloers met diepe decolleté: "Hot chick!"

Raphaëlla uit 'Love Island' maakt ex jaloers met diepe decolleté: "Hot chick!"

Raphaëlla Deuringer doet het opnieuw. Ze plaatst weeral enkele pikant plaatjes op haar Instagrampagina, maar dat lijken haar volgers duidelijk niet erg te vinden.

Raphaëlla Deuringer kennen we nog van Love Island’. De realityster nam bovendien zelfs twee keer deel aan het programma, maar toch heeft ze er nooit de liefde gevonden. Later heeft ze een relatie gehad met profvoetballer Dante Vanzeir, maar ook die was niet van lange duur.

Op haar Instagrampagina plaatst ze nu opnieuw een uitdagend plaatje. Misschien wil ze daarmee wel duidelijk maken wat haar ex juist moet missen. “If you took me for granted, that’s a shame”, schrijft ze erbij. Jammer dat hij haar voor lief nam dus, want ze pronkt opnieuw met haar goedgevulde boezem op deze foto's.

Gelukkig maar dat haar volgers wel heel lief zijn voor haar. In de commentaren staat het namelijk vol met complimentjes. “Wauw, je blijft toch een prachtige verschijning”, “Welke man zou niet fier zijn op een vrouw zoals jij?”, “Hoe knap”, “Jij bent zo mooi en sexy” en “Knapste”, reageren ze onder meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws