Raphaëlla uit 'Love Island' verbluft fans in kleine bikini: "Mooie kerstballen!" sexy
sexy

Raphaëlla uit 'Love Island' verbluft fans in kleine bikini: "Mooie kerstballen!"

Raphaëlla uit 'Love Island' verbluft fans in kleine bikini: "Mooie kerstballen!"

Raphaëlla Deuringer heeft de kerstdagen doorgebracht in het zonnige Cancun in Mexico. De realityster vertoeft daar op het strand en daar laat ze nu een uitdagend kiekje van zien.

Raphaëlla Deuringer is bekend geworden door haar deelname aan ‘Love Island’. Sindsdien is ze bijzonder populair op Instagram en dat komt ook deels doordat ze daar pikante plaatjes op post. Momenteel geniet de realityster met volle teugen van haar reisje naar Mexico en ook daar plaatst ze nu enkele gewaagde foto's van.

Zo deelt ze nu een kiekje waarop we haar op het strand te zien krijgen. Raphaëlla draagt een bikini met panterprint en ze laat wel erg diep in haar boezem kijken. “Beschouw dit als mijn kerstkaart”, schrijft ze erbij. Opnieuw doet de realityster de monden van haar volgers openvallen.

“Een echte bom”, “Prachtige kaart”, “So hot!”, “Mooie vrouw”, “Omg wauw, niet normaal”, “Handsome”, “Was het maar alle dagen kerst”, “Mooi, toppertje”, “Wow, prachtige vrouw”, “Je bent toch een bommetje” en “Wat ben jij toch beeldschoon”, reageren zij onder meer in de commentaren.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws