Sarah Puttemans overstelpt met reacties nadat ze gewaagde foto's in beha post

22052023sarahputtemansinstagram
Sarah Puttemans laat de harten van al haar volgers opnieuw sneller slaan met enkele pikante plaatjes. De influencer poseert in lingerie voor de camera en dat valt duidelijk in de smaak bij haar fans. Zij laten dan ook heel wat complimentjes achter in de comments.
De meeste mensen zullen Sarah Puttemans beter kennen als de vriendin van Viktor Verhulst, met wie ze al meer dan tweeënhalf jaar samen is. Toch is ze zelf ook een populaire vlogster en influencer. Niet alleen worden haar video's op YouTube vaak bekeken, de brunette heeft ook enorm veel volgers op Instagram.
Die 176.000 fans trakteert ze geregeld op knappe foto's van zichzelf en soms durven die ook al eens wat uitdagender te zijn. Deze keer maakt ze reclame voor het lingeriemerk Etam en laat ze zich van haar meest sexy kant zien in een rooskleurige beha. Haar volgers moeten meteen wat kwijt over deze nieuwe kiekjes.

Oogverblindend

Zo vinden ze dat Sarah er fantastisch uitziet in lingerie. "Hot", "Prachtig", "Gorgeous girl", "Je bent zo sexy", "Wauw", "Knappe vrouw", "Forever girl crush", "Heel mooi, Sarah", "Love it", "Ontzettend mooi", "Babe", "Knappe mie", "Wow, zo sexy en prachtige kleurtjes" en "The prettiest", reageren zij onder meer.