Sarah Puttemans toont borsten en laat Viktor Verhulst met open mond achter sexy
sexy

Sarah Puttemans toont borsten en laat Viktor Verhulst met open mond achter

Sarah Puttemans toont borsten en laat Viktor Verhulst met open mond achter

Viktor Verhulst en zijn vriendin Sarah Puttemans zijn er afgelopen weekend even tussenuit gemuisd. De love birds genoten samen van een gezellige tweedaagse aan zee. Op sociale media trakteert de influencer haar volgers op een reeks beeldschone foto’s. Van de zee krijgen we niet veel te zien, van Sarah zelf wel.

“Een weekendje aan zee”, schrijft Sarah Puttemans onder een reeks kiekjes op Instagram. Ironisch genoeg krijgen we daar niets van te zien. In plaats van enkele leuke foto’s van hun gezellige uitje samen krijgen we een zee aan foto’s van Sarah Puttemans zelf in een wel heel onthullend bloesje. “Zo’n leuk topje”, “Love the outfit” en “Dat staat u zo goed”, zijn haar volgers het erover eens.

De klassevolle, maar blote outfit van Sarah valt duidelijk enorm in de smaak. Viktor Verhulst is lang niet de enige die met rode kaakjes achterblijft. “Je ziet er fantastisch uit”, “Cute”, “Wauw, girl”, “Next level”, “Crazy”, “Knap”, “Wat een lichaam”, “De mooiste”, “Beauty” en talloze vlammetjes vatten de reacties samen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws